Välkommen till Södertälje whippetrace

Välkommna!

Träning

Träningsdagar annonseras löpande på hemsidan och på klubbens facebooksida Träningsdatum vår/sommar 2019 (fylls på efterhand).

Till träningarna har vi ”anmälningsplikt” för er som vill komma. Detta gäller för alla. 

OBS! Har ni anmält att ni kommer men får förhinder är det viktigt att ni avanmäler er.

Träningsanmälan görs via träningsinläggen på startsidan i kommentarsfältet för respektive träning eller på medlemmarnas facebooksida, https://www.facebook.com/sodertaljewr/. 
Om inte det fungerar, ring till Gudrun per tel. 070-540 26 95 alt 08-550 325 32

  Träningsavgifter 2019


  Medlem
  20 kr/hund upp till två hundar
  50 kr för tre hundar, därefter 10 kr/extra hund

  Icke medlem  Prova på
  40 kr/hund upp till två hundar
  100 kr för tre hundar, därefter 20 kronor/extra hund

  Gratis

  Säkerhet vid träning
  Hundarna ska i största mån hållas i bilarna under träning, då de inte springer eller värms upp. Dubbla koppel på hundarna är ett måste under träningar. Detta på grund av att hundarna blir väldigt exalterade och KAN ta sig ur ett koppel, ha därför ALLTID med två koppel så att inte egen hund eller någon annan skadas. 

  Inställd träning
  Blir träningen inställd, ändrad eller om det är för få anmälda ringer vi till dem som anmält sig och talar om detta. På så vis slipper någon åka i onödan till banan. Alternativt kan man då kan besluta om det är av intresse att köra singel- eller burträning bland dem som anmält sig.


  Utöver lördagsträningarna kommer det vid behov även att hållas kvällsträningar under vardagarna. Så håll koll på startsidan för mer info om när kvällsträning är på gång.