Välkommen till Södertälje whippetrace

Välkommna!

Träning

Träningsdagar Onsdagar med start 15/4

Träning vår/sommar 2020 Onsdagar med start 15/4. Extraträningar helger kommer annonseras i god tid. Håll utkik på FB och på hemsidan. Alla är välkomna på våra träningar och vara medlem oavsett ras men den korta banan är inte lämpad för stora och snabba hundar tex Greyhound då stoppsträckan inte räcker till för att säkert stanna.

Till träningarna har vi ”anmälningsplikt” för er som vill komma. Detta gäller för alla. 

OBS! Har ni anmält att ni kommer men får förhinder är det viktigt att ni avanmäler er för att underlätta för tränaren ansvarig för träningen.

Träningsanmälan görs via e-mail sjodin.lina@gmail.com eller på medlemmarnas facebooksida, https://www.facebook.com/sodertaljewr/. 
Om inte det fungerar, ring till Gudrun per tel. 070-540 26 95 alt 08-550 325 32

Vi träffas ca en halvtimme innan träningen börjar och ställer iordning banan tillsammans och tränaren delar in hundarna i turordning. När hundarna fått springa två gånger fikar vi så kom ihåg att ta med fika! Efter vi fikat springer de som vill en gång till och sen ställer vi tillsammans undan träningsutrustningen. Träningsavgifter 2020


Medlem i WR
20 kr/hund upp till två hundar
50 kr för tre hundar, därefter 10 kr/extra hund

Icke medlemProva på
40 kr/hund upp till två hundar
100 kr för tre hundar, därefter 20 kronor/extra hund

Gratis

Säkerhet vid träning
Hundarna ska i största mån hållas i bilarna under träning, då de inte springer eller värms upp. Dubbla koppel på hundarna är ett måste under träningar. Detta på grund av att hundarna blir väldigt exalterade och KAN ta sig ur ett koppel, ha därför ALLTID med två koppel så att inte egen hund eller någon annan skadas. Kom ihåg att ta med vatten och skål till hundarna men ge inte för mycket vatten under tiden de springer.

Inställd träning
Blir träningen inställd, ändrad eller om det är för få anmälda ringer vi till dem som anmält sig och talar om detta. På så vis slipper någon åka i onödan till banan. Alternativt kan man då kan besluta om det är av intresse att köra singel- eller burträning bland dem som anmält sig.


Utöver onsdagsträningarna kommer det vid behov även att hållas träningar under helgerna. Så håll koll på startsidan för mer info om när helgträning är på gång.